Mont Blanc LEGEND pour femme – новитет во Schatze!

Каков тип на жени инспирира Mont Blanc? Тоа се незаборавни жени на класичната елеганција и природна грациозност, како Grace Kelly, Ingrid Bergman, Greta Garbo and Marlene Dietrich. Новиот мирис – жив и интензивен, е посебен луксуз на извонредна дама – оној тип кој остава силен впечаток, без носење многу шминка, без посебна фризура или впечатливи додатоци, која се потпира само на нејзината харизма и самодоверба! Уживајте во мирисната убавина со Schatze!

Промотивно во Schatze Parfimerii – ПОПУСТ 20% на новата QUEEN ATTITUDE маскара од BOURJOIS!
Намалување од 570 на 455 денари! Повелете, Ве очекуваме!


Одлична акција со ПОПУСТ од 50% на сите парфеми од сликата и сетови од Kenzo
Повелете, Ве очекуваме!

LOVE Chloé – иснпириран од интимноста на убавината! Женствена и софистицирана цветна композиција со мек прашкаст мирис. Акција со попуст од 40% во Schatze Parfimerii!
* 30ml намалување од 3560 на 2140 денари!
* 50ml намалување од 4940 на 2960 денари!
* 75ml намалување од 6290 на 3770 денари!


Deborah Color Simphony Large make-up сет – содржи волшебни симфонии на бои и текстури за прекрасен изглед секој ден! Повелете :)


I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-