Footer

ИЗВЕСТУВАЊА

Внеси ја твојата email адреса и добивај инфо за сите нови акции и промоции!

Контакт

Локации
Т.Ц. Бисер – 078 321 307
Т.Ц. Буњаковец – 075 321 305
Капиштец – 078321132
Point Retail Park – Чаир – 075 321 301
Центар Скопје – 075 321 302
Palma Mall Тетово – 078 321 981
Тетово Центар – 078 321 837
Куманово – 075 321 300
Гостивар – 075 321 304
Битола – 075 321 306
Битола 2 – 078 321 821
Охрид – 075 321 307

Е-пошта
[email protected]

Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана и ќе ви биде даден "link" до истата. Вие, или секој со линкот, можете да го користите за да ја повратите вашата кошничка во секое време.
Назад Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана со слики и информации за производите. Испратете ја на себе или на пријател, со линк на кој ќе може да ја добиете во секое време.
Вашата кошничка е успешно испратена :)