Контакт

Контактирај Не

Наши Локации

1. Скопје - Буњаковец

Булевар Партизански Одреди 27, Скопје

075 321 305


2. Скопје - Чаир (Ретаил Парк)

ул. Макеондско Косовска Бригада бб, Скопје

075 321 301


3. Скопје - Т.Ц. Бисер

Булевар Јане Сандански 69, Скопје

078 321 307


4. Скопје - Центар

ул. Никола Кљушев бр. 3, Скопје

075 321 302


5.Гостивар

ул. Борис Кидриќ бр. 8, Гостивар

075 321 304


6. Куманово

Маршал Тито Б.Б, Куманово

075 321 300


7. Тетово - Палма Мол

Скопски Пат бр.8 приземје лок. ГФ 12, Тетово

078 321 981


8. Тетово - Центар

ул. Маршал Тито бр. 56, Тетово

078 321 837


9. Битола

ул. Широк Сокак бр.1, Битола

075 321 306


10. Битола

Широк Сокак 100 (Во близина на Камен Мост), Битола

076 846 717


11. Охрид

ул. Св. Климент Охридски бр.43су, Охрид

075 321 307

Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана и ќе ви биде даден "link" до истата. Вие, или секој со линкот, можете да го користите за да ја повратите вашата кошничка во секое време.
Назад Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана со слики и информации за производите. Испратете ја на себе или на пријател, со линк на кој ќе може да ја добиете во секое време.
Вашата кошничка е успешно испратена :)