НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

Начини на плаќање

Купувањето на нашата интернет продавница е навистина едноставно, а за оние што не можат да се снајдат имаме и детално упатство (со слики) за купување.

ВО МОМЕНТОТ ПОДРЖУВАМЕ ДВА НАЧИНА НА ПЛАЌАЊЕ И ТОА:

  • Испорака до дома со откупнина
  • Плаќање со Кредитна Картичка


1. ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА СО ОТКУПНИНА

Плаќање при прием на производот, платете на курирот/поштарот кога ќе го добиете производот.
Во прилог со нарачката (пратката) ќе ви доставиме и уплатница ПП10, која се дополнува на лице место.

Плаќање при достава

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин се што треба е е да кликнете на копчето НАРАЧАЈ и нарачката е завршена, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.2. ПЛАЌАЊЕ СО КРЕДИТНА КАРТИЦА

Плаќање со Кредитна Картичка, подржани се сите популарни картици во Македонија.

Подржани кредитни картички

Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката (HalkBank), каде ќе ја направите трансакцијата.

Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.

Плаќање со кредитна картичка

Детално упатсво со илустрации за плаќање со картичка!

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин, откога ќе кликнете на копчето НАРАЧАЈ привремено ве пренасочуваме до серверот на банката каде ќе ги внесете податоците од вашата картичка, по успешниота трансакција, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.

Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана и ќе ви биде даден "link" до истата. Вие, или секој со линкот, можете да го користите за да ја повратите вашата кошничка во секое време.
Назад Зачувај и Сподели Кошничка
Вашата кошничка ќе биде зачувана со слики и информации за производите. Испратете ја на себе или на пријател, со линк на кој ќе може да ја добиете во секое време.
Вашата кошничка е успешно испратена :)